pitbuls 21 #1 Публикувано 13 Март, 2007 пичове от 3 месеца я имам хонделата,забелязах 4е ако мина през дупка или от тия рязаните глупости дето ги остават от патното и отпред се чува стра6но думкане,все едно амортисиора 6те искочи отгоре,аве все едно удря някои по колата.та ме интересува при вас как е.дали това се далжи на твардите аморт и ока4ване,понеже няма мн ход амортисиора,нормално ли е тва или има някав проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #2 Отговорено 13 Март, 2007 И аз съм така. Ама незнам нормално ли е. Много бързо свикнах като минавам на места където не знам дупките да карам супер внимателно точно поради тази причина. А по павета като минаваш няма да ти казвам какво става...Принципно съм решил да ходя на тест за амортисьорите ама не знам кога ще остане време. Дано и другите колеги с първа генерация споделят как е при тях положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 13 Март, 2007 И аз съм така. Ама незнам нормално ли е. Много бързо свикнах като минавам на места където не знам дупките да карам супер внимателно точно поради тази причина. А по павета като минаваш няма да ти казвам какво става...Принципно съм решил да ходя на тест за амортисьорите ама не знам кога ще остане време. Дано и другите колеги с първа генерация споделят как е при тях положението.при втората не е така но за първа??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maskata 0 #4 Отговорено 14 Март, 2007 A тампоните на носачите как са ви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kenary 0 #5 Отговорено 14 Март, 2007 Колеги, не мисля, че е нормално. Имах подобно чукане преди около 2 години и се оказаха биалетки. Ако пък е изпуснал амортесйор, колата ще е като лодка и на всяка неравност ще се усеща че е нестабилна. Но тогава шума е по-скоро като от удар, а не е чукане. Не е лошо някой майстор да погледне окачването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maral 0 #6 Отговорено 14 Март, 2007 пичове от 3 месеца я имам хонделата,забелязах 4е ако мина през дупка или от тия рязаните глупости дето ги остават от патното и отпред се чува стра6но думкане,все едно амортисиора 6те искочи отгоре,аве все едно удря някои по колата.та ме интересува при вас как е.дали това се далжи на твардите аморт и ока4ване,понеже няма мн ход амортисиора,нормално ли е тва или има някав проблемАко тропането е в момента на пропадане на колелото е амортисиор,но все пак си провери биалетите .Биалетите се проверяват като колата се разклати странично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове