kazadores 59 #1 Публикувано 2 Декември, 2015 Здравейте колеги,продавам целия комплект Gathers.Феновете на JDM знаят за какво става въпрос.Комплектът включва металните стойки,боядисани прахово черно,неразличими от нови,резонансните пластмаси,мрежите с емблемите Gathers,кабели с оригиналните букси без да се налага рязане или преправяне и 4 колонки по 13см.(включително всички болтчета,рапидки и крепежни планки).Всичко влиза bolt on.Има много теми из чуждите форуми как се монтират.Колонките не са Gathers,някаква по-съвременна марка са,но са направени с буксите,за да паснат на Gathers Инсталацията без да се налага да се пипа нищо.Цената е 350 лв и не подлежи на пазарлъци. Продавам ги за колкото съм ги купил,поради промяна в плановете ми за колата.Такива "глезотийки" се продават в Ebay на търгове и достигат цени над 450 $...За въпроси на ЛС или 0886615503. Обявата е насочена към фенове,които знаят какво искат,моля спестете ми спама.Благодаря. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #2 Отговорено 22 Декември, 2015 Промоция до 31.12.2015 - 320 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #3 Отговорено 29 Декември, 2015 Горе моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #4 Отговорено 3 Март, 2016 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове