Jump to content
Guest hondaracing

помощ ХОНДАТА даде откат

Recommended Posts

Guest hondaracing

значи хондата е сивик 4 генерация 88 година и неможе да държи ниски обороти :hondarulez::plane::oops: мисля че е от вуздушния филтър ама се съмнявам.....също така и като е студено припатвква все едно работи на 3 цилиндъра ама като загрее се опрая ??!?! незнам какви са тези анамолий моля хонда рейсърите за помощ...щото като сивичето е болно и аз сам болен ;) апък незнам от каде идват тези неща !?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaracing

апък по принцип си е пушка... и просто си нямам понятия от каде мога да доидат тези неща на моята принцеса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

първото нещо за проверка, свързано с проблеми по празния ход е IACV или по нашенски автоматичен смукач. Свали го, почисти го, виж дали се отваря като му подадеш 12 волта....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

апък по принцип си е пушка... и просто си нямам понятия от каде мога да доидат тези неща на моята принцеса...

Кажи ще я погледнем ...Явно сме комший :hondarulez: Или поне ще те опътя за сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно и някоя свещ да не е добре и когато поработи се оправя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно и някоя свещ да не е добре и когато поработи се оправя

dada kato zagree se opravq pripatkvaneto , oba4e pak ne moje da darji nisko oboroti :thumbs1:vse pak 10x to all :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова паткане се получава и от клапани. Пиши като я оправиш, че ми е много интересно какво е било.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...