Svilen 0 #1 Публикувано 12 Март, 2007 кажете моля ви от къде да си купя ангренажен ремък GATES и ролка такава...обаждах се в tehnotrade, но ми ми каазаха , 4е трябва да чакам 10 дена да го доставят...обайдах се на телефона на japanparts, но там нямало gates а има "японски"....поне да ми бе6е казал марка човека..както и да е..ако някокой е копувал наскоро ремък..моля да каже кое е магазин4ето..10х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 12 Март, 2007 Може и "SUN"..ако има де ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maskata #3 Отговорено 13 Март, 2007 кажете моля ви от къде да си купя ангренажен ремък GATES и ролка такава...обаждах се в tehnotrade, но ми ми каазаха , 4е трябва да чакам 10 дена да го доставят...обайдах се на телефона на japanparts, но там нямало gates а има "японски"....поне да ми бе6е казал марка човека..както и да е..ако някокой е копувал наскоро ремък..моля да каже кое е магазин4ето..10хОт ТЕХ-КО тел. 931 60 55 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen 0 #4 Отговорено 13 Март, 2007 кажете моля ви от къде да си купя ангренажен ремък GATES и ролка такава...обаждах се в tehnotrade, но ми ми каазаха , 4е трябва да чакам 10 дена да го доставят...обайдах се на телефона на japanparts, но там нямало gates а има "японски"....поне да ми бе6е казал марка човека..както и да е..ако някокой е копувал наскоро ремък..моля да каже кое е магазин4ето..10хОт ТЕХ-КО тел. 931 60 55Мерси...поръчах ги вече и утре сутрин ще са там. Само в ТЕХ-КО ги имаха на склад..магазин4ето им е на Симеон номера мисля, 4е бе6е 121.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #5 Отговорено 14 Март, 2007 кажете моля ви от къде да си купя ангренажен ремък GATES и ролка такава...обаждах се в tehnotrade, но ми ми каазаха , 4е трябва да чакам 10 дена да го доставят...обайдах се на телефона на japanparts, но там нямало gates а има "японски"....поне да ми бе6е казал марка човека..както и да е..ако някокой е копувал наскоро ремък..моля да каже кое е магазин4ето..10хОт ТЕХ-КО тел. 931 60 55Мерси...поръчах ги вече и утре сутрин ще са там. Само в ТЕХ-КО ги имаха на склад..магазин4ето им е на Симеон номера мисля, 4е бе6е 121..Тех-ко не е ли на симеоновско шосе?? там е представителството на GATES Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове