Jump to content
Guest D16A8

Въпрос към Adh

Recommended Posts

Guest D16A8

Откъде мога да си сваля логото на honda с достатъчно качество за да си напрявя едни лепенки. Търсих в интернет, но всичко е все на 72 точки ;) Предварително благодаря! :eat:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

imam gi vectorni, na Corel-ski fajlowe. daj samo mail.sorry za latinicata.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

imam gi vectorni, na Corel-ski fajlowe. daj samo mail.sorry za latinicata.

я я я препрати към express@isv.net ако не ти представлява трудност, че и аз съм замислил нещо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

малко offtopic ама някои да има corel 12, че си правих едни неща за хондата пък сега съм на 8, та някои ако има да му ги пратя да ми ги запази в 8.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

малко offtopic ама някои да има corel 12, че си правих едни неща за хондата пък сега съм на 8, та някои ако има да му ги пратя да ми ги запази в 8.

Аз съм с Corel Draw 11, незнам как точно бих могъл да ти помогна, но все пак ги прати тези неща насам:

adh-honda@dir.bg

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Към "емко"мейла ми е "alexander_@mail.bg"Предварително благодаря! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Цитат (d15b2 @ Aug 23 2004, 09:19 PM) малко offtopic ама някои да има corel 12, че си правих едни неща за хондата пък сега съм на 8, та някои ако има да му ги пратя да ми ги запази в 8.  Аз съм с Corel Draw 11, незнам как точно бих могъл да ти помогна, но все пак ги прати тези неща насам:adh-honda@dir.bg

Не би могъл и ти да му погонеш ;) Ако неговите са записани на 12 мисля че само друг с 12 би му помогнал като му ги презапише на 8 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
в този ред на мисли, (малко offtopic) си мисля, дали не можем да направим адреса на сайта със същият шрифт, както е и оригиналният надпис HONDA, но да е HONDABG.COM - просто идея за стикери. Червени, и бели ... или май много стикери станаха, да не станем като коледни елхички?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

http://web.brandsoftheworld.com

Това е сайт с различни лога. Има си търсачка и при изписване на HONDA, могат да се видят доста интересни неща. Повечето файлове са в "eps"-формат и се теглят, като се кликне в/у "eps". За да ги видиш като вектор е необходимо да отвориш Корела и от там да дадеш "Open" на файла.

Относно питането на d15b2 за корела: Прати ми нещата на пощата и ще ти ги презапи6а на 12. Процедурата 6те отнеме 2 дена, защото 12-та ми е в бачкането :D

st_kara@online.bg

Редактирано от HORSE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Към Емко-колега мерси, точно това ми трябваше. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...