AstralBrave 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2015 Никога не съм се занимавал много с коли, но след последната която си закупих съм направо влюбен и искам да се понауча на някои неща и за това реших да си сменя сам подлакътника, обаче си нямам и на идея как става, видях че е с някъкви щипки, но реших да питам все пак Прикачил съм и няколко снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MFG 10 #2 Отговорено 30 Октомври, 2015 Здравей, За да смениш тази тип малка кора или както ти го наричаш, подлакътник, трябва да демонтираш изцяло кората на самата врата. От вътрешната и страна ще откриеш, мисля бяха 3 винчета, които следователно трябва да отвиеш, даже едното винче май държи бутоните за стъклата. И чак тогава можеш да откачиш подлакътникът. Той допулнително е закрепен с щипки, да. Като цяло се е малко пипкава работа, но не и нещо сложно. Намери ''how to'' за откачване на кората на вратата, и оттам нататък ще се оправиш. Но пак пояснявам, без да демонтираш кората на вратата, не можеш да смениш този подлакътник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове