Plamen_ni 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2015 Колеги, кога се сменя профилактично маслото на дифа. Качам вече с него 3 години и съм минал 50 хил км. Нямам никакви проблеми като чукане отзад, но си мисля да го сменя, понеже може да си е позагубило своествата. На колко хиляди се снеменя по-принцип? И колко литра събираше, по спомен 1,7 л, но не съм сигурен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chy 22 #2 Отговорено 20 Октомври, 2015 1л за смяна,препоръчителна смяна на всеки 40к км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #3 Отговорено 20 Октомври, 2015 1л за смяна,препоръчителна смяна на всеки 40к км. Не беше ли повече от литър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #4 Отговорено 21 Октомври, 2015 Не 1л. DPS-F стига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chy 22 #5 Отговорено 21 Октомври, 2015 Към 2л е ск.кутия може оттам да се бъркаш.По книжка пише 1,2л ако е празен(нов) и 1л за смяна.Първа смяна на 80к,и после през 40к.км. ако сам ще го сменяш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #6 Отговорено 22 Октомври, 2015 мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове