Svilen 0 #1 Публикувано 11 Март, 2007 Някой може ли да ми каже горе долу за колко време се сменя ремък и ролка..мисля да карам колата при Омбре, оба4е като гледам вси4ки там ходят и 6те е голямо 4акане..няко скоро сменял ли е тези консумативи...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 11 Март, 2007 Не си спомням точно колко време, но мисля че като я оставих сутринта и беше готова за късния следобед или за следващия ден. Стига да има време Омбре да я започне веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plam_86 #3 Отговорено 11 Март, 2007 (Редактирано) Ако консумативите ти са точните , за 1 час става врътката , на мен толкова ми ги смениха, защото имах запазен час и всичко беше ОК Зависи от майстора, заетостта, и други разни фактори, поначало на сивик-а много трудно на някой модели се сваля болта на коляновия вал, и от там идва забавянето, иначе си е проста робота за човек който се занимава с тези неща, а за пич като мен си е цяло чудо, че намерих човек който да ми го направи , бързо евтино и сръчно Редактирано 11 Март, 2007 от Plam_86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Svilen #4 Отговорено 11 Март, 2007 10x за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Svilen #5 Отговорено 11 Март, 2007 Понеже 4ета постоянно форума - на места пише, 4е има още един ремък..(впдещ или не6то такова) трябва ли да го сменям и него..? Има ли го на CIVIC d16y3 и как точно се казва, да знам какво да поръ4ам..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ybak 0 #6 Отговорено 23 Април, 2007 Да не пускам нова тема - от къде ще ми препоръчате да си купя ролката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #7 Отговорено 23 Април, 2007 Да не пускам нова тема - от къде ще ми препоръчате да си купя ролката?ако ще сменяш при Омбре по-добре той да ти подсигури и 4астите Чиста работа - оставяш колата и после само плащаш и си я взима6 перфектна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) ако ще сменяш при Омбре по-добре той да ти подсигури и 4астите Чиста работа - оставяш колата и после само плащаш и си я взима6 перфектна За ангренажния и аз така постъпих и мисля ,че е правилния вариант. Задължително запази час. Редактирано 23 Април, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ybak 0 #9 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) Значи мога да се доверя на "неговите" части - колата е относително нова и не искам да й слагам съмнителни чарколяци...особенно пък ролка и ремък... 10х за помоща Редактирано 23 Април, 2007 от ybak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове