Jump to content
Svilen

За колко време се сменя ремъка и ролката..?

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже горе долу за колко време се сменя ремък и ролка..мисля да карам колата при Омбре, оба4е като гледам вси4ки там ходят и 6те е голямо 4акане..няко скоро сменял ли е тези консумативи...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си спомням точно колко време, но мисля че като я оставих сутринта и беше готова за късния следобед или за следващия ден. Стига да има време Омбре да я започне веднага :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plam_86
Отговорено (Редактирано)

Ако консумативите ти са точните , за 1 час става врътката , на мен толкова ми ги смениха, защото имах запазен час и всичко беше ОК !!! Зависи от майстора, заетостта, и други разни фактори, поначало на сивик-а много трудно на някой модели се сваля болта на коляновия вал, и от там идва забавянето, иначе си е проста робота за човек който се занимава с тези неща, а за пич като мен си е цяло чудо, че намерих човек който да ми го направи , бързо евтино и сръчно :)

Редактирано от Plam_86

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Svilen

10x за информацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Svilen

Понеже 4ета постоянно форума - на места пише, 4е има още един ремък..(впдещ или не6то такова) трябва ли да го сменям и него..? Има ли го на CIVIC d16y3 и как точно се казва, да знам какво да поръ4ам..?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не пускам нова тема - от къде ще ми препоръчате да си купя ролката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не пускам нова тема - от къде ще ми препоръчате да си купя ролката?

ако ще сменяш при Омбре по-добре той да ти подсигури и 4астите :cool: Чиста работа - оставяш колата и после само плащаш и си я взима6 перфектна :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ще сменяш при Омбре по-добре той да ти подсигури и 4астите :cool: Чиста работа - оставяш колата и после само плащаш и си я взима6 перфектна :lol:

За ангренажния и аз така постъпих и мисля ,че е правилния вариант. Задължително запази час. Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи мога да се доверя на "неговите" части - колата е относително нова и не искам да й слагам съмнителни чарколяци...особенно пък ролка и ремък... 10х за помоща

Редактирано от ybak

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...