LachoPB 9 #1 Публикувано 7 Октомври, 2015 Колеги, проблема е едно периодично почукване през около две секунди на празен ход. Няма промяна в оборотите, усеща се все едно мотора иска да изгасне. Иначе колата си върви нормално. Ходих при майстора който ми я обслужва, няма идея какво е. Къде в Пловдив ще ме посъветвате да я закарам? Или в официален хонда сервиз ли да ходя не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LachoPB 9 #2 Отговорено 9 Октомври, 2015 Ето нагледно проблема. Ако ви е трудно да го чуете, 2ра, 7ма и 13та секунда.Обиколих няколко сервиза в Пловдив, никой не е виждал или чувал такова нещо. Другата седмица трябва да мина 300 км. Дано не ме остави на пътя какво датчика на коляновия вал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petioooo 5 #3 Отговорено 9 Октомври, 2015 Ето нагледно проблема. Ако ви е трудно да го чуете, 2ра, 7ма и 13та секунда.Обиколих няколко сервиза в Пловдив, никой не е виждал или чувал такова нещо. Другата седмица трябва да мина 300 км. Дано не ме остави на пътя какво датчика на коляновия вал. Това трябва да е от ЕГР звука е когато отваря и затваря.То и от аспуха трябва да си сменя звука. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LachoPB 9 #4 Отговорено 1 Ноември, 2015 Оказа се че е от нафтата зад Рилата в Пловдив. Така и не разбрах коя е тая тайна съставка в нафтата, която ще накара мотора да работи по този начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове