dniman 0 #1 Публикувано 10 Март, 2007 Здравейте, доскоро карах СУЗУКИ ВИТАРА(1991) но ми я откраднаха! Загледъл съм се по една HONDA CR-V (1998-1999)! Ще оценя всяко менеие по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 10 Март, 2007 (Редактирано) Взимай я. Няма да съжаляваш. Не го казвам защото това ми любимата марка, а защото наистина ще ти се отплати многократно. Мисля че това е същото Cr-v, което е на базата Civic. Ще останеш много доволен, и на друго няма да се качиш докато си жив. Можеш да се разбереш с някой от форума с такава, и ако се навие да те повози или даже да направиш едно кръгче, ще можеш сам да се убедиш в нейните достойнства. Редактирано 10 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 10 Март, 2007 CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dniman 0 #4 Отговорено 10 Март, 2007 [10x a lot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 10 Март, 2007 карам акорд със същия двигател 2.0 VTEC 147кс, моя е автоматик, вероятно и СРВ-то също, какво да ти кажа - много съм доволен, има тяга и в ниските и във високите, добра динамика и приемлив разход, абе струва си кинтите отвсякъде Джипа предлага по-малко конфорт от моето купе, но за сметка на това е по-проходим и ако си ловец или рибар ще ти върши доста повече работа от Витарата, която си имал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове