sdk 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2015 Здравей те, Имам намерение да купя хонда CR-V 1.6 AWD model 2015 но нещо чувам напоследък, че бултрако не са много коректни, а и некомпетентни. та ако може да ми дадете някакъв съвет ще съм ви много благодарен включително как да водя преговорите с тях, имали възможност за поддръжка от други сервизи освен официалните и доколко може да се разчита на тях? Благодаря, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #2 Отговорено 29 Септември, 2015 Рядко са колегите, които са дали положителен отклик от работата на Бултрако, включително и аз. Мноооогоооо е писано за тях по най-различни теми тук. За преговорите ти си си там и ти ще се ослушваш и гледаш. В София има два сервиза, които си ги правят Хондите - Юбико и Омбре, много е писано за тях във форума. Проблемът с тази, която си харесал е, че е много нова и може още да не са я научили. Единият сервиз мисля, че беше оторизиран, така че може момчетата от него да са ходили на някакво обучение, но е най-хубаво да ги провериш и двата на място. Имай предвид, че ако не посещаваш Бултрако сервиза, когато ти кажат за обслужване и прегледи, ще ти отпадне гаранцията, както и ако отидеш в друг сервиз вместо при тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sdk 0 #3 Отговорено 30 Септември, 2015 Благодаря за отговора ivtec. Jf: не, не съм я карал. харесвам я външно и спецификациите също отговарят в общи линии на това което търся. имаш ли нещо конкретно в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #4 Отговорено 30 Септември, 2015 Това е дизел, колега. С турбо е и с 9-степенна автоматична кутия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове