madmax 0 #1 Публикувано 10 Март, 2007 понякога се ебава и неще да пали предполагам че е някакво реле защото след като качи помпата и изгасне лапичката пали ако ми кажете какво е и от къде да си го купя ще съм ви благодарен също и колко струват накрайници външни на кормилна щанги и има някакво давене при при ускорение не съм сменявал свещи само но незнам от къде може да е проблема хондата е д15б2 и аз живея на 50 км от софия може и някои сервиз да ми препоръчате предварително ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 10 Март, 2007 (Редактирано) Прочети тази тема, и бягай при него. Да те предопреда че става със записване и се чака по една седмица. Омбре Редактирано 10 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 10 Март, 2007 Преди да изгасне лампичката на чека - не пали никога /освен ако не те гонят да те убиват / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 10 Март, 2007 Преди да изгасне лампичката на чека - не пали никога /освен ако не те гонят да те убиват /не сам съгласен че не пали преди да изгасне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове