slus4o© 26 #1 Публикувано 9 Март, 2007 Бах ти историята хем седиш на тръни хем смех до сълзи ако е и истинска равна няма и то за нашто си БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #2 Отговорено 9 Март, 2007 хахахаххахахахаххаха . Това е от тези смехории дето започваш ти да се срамуваш чак!!! хахахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 9 Март, 2007 Т'ва беше много смешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #4 Отговорено 9 Март, 2007 някой случайно ако намери телефона на тази Ани-да ми го прати незабавно и да ми я пази докато се появя с мръсна газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #5 Отговорено 9 Март, 2007 .........добър екип........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #6 Отговорено 9 Март, 2007 Анита Бих прибавил и: . Само като дойде шефа да няма: Иначе като цяло много добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #7 Отговорено 9 Март, 2007 Ако това е истина на 100% съм навит да го преживея и азАма като се знам ,ще си прежаля работата и съм излязъл посредата и като и го отперем и аз!!Всъщност знам ли може и да съм се омазъл ве4е)))))П.С....има ли свършване ,ша има и бърсане... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #8 Отговорено 9 Март, 2007 Историята е добра ,почти като серия от аржентински сериал ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 11 Март, 2007 леле няма такъв филм, то не бяха смях - сополи - сълзи.. немога се успокоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #10 Отговорено 11 Март, 2007 Историята е уникална - кои ли се е вкарал в този виц - ама тя Ани е за бои и е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове