Jump to content
Guest F18 Hornet

Не шофирайте уморени

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

Приятели ,тези дни са едни от най -гадните в живота ми -случиха ми се някои лични гадости и на сичко отгоре проблеми с ченгета и задрямване на волана !!!

Аз ,който не вярвах на това посмъртно-че може да ти се доспи зад кормилтоСтресна ме лек удар в лявата мантинела!!!!-в насрещната лента!!! нямаше никой насреща ,но не ми се мисли ,ако имаше :):):)

Направо мозъка изключва бе,за две денонощия имах 3 часа сън в колата и не те пита-просто се отнасяш -ако щете вярвайте-спрях в първото село и се разплаках................

Внимавайте- може да е банално -но не се качвайте уморени !!

След близо 6 хил.километра пазене на красавицата ми-я ударих по най тъпанарския начин :rolleyes: и това два дни преди срещата- FUUUUUUUUUCK

Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko
:rolleyes::):):);) :"( :"( :"( :"( :"(Иде ми да си поплача с теб... Много ми е кофти за теб пич! Но и на теб да кажа, жив и здрав си - това е най, ама НАЙ-ВАЖНОТО! Иначе за количката ти :"( много сори. Надявам се скоро да си я оправиш и отново да й се наслаждаваш.П.С> Горе главата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

уф........немприятно :eat: наистина трябва да се внимава, аз уж вонаги гледам да съм в час като пътувм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Споко бре - имало е да става ! Ламарини се оправят, но друго - НЕ !Радвай се че си жив и си свиркай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Споко бре - имало е да става ! Ламарини се оправят, но друго - НЕ !Радвай се че си жив и си свиркай ;)

:eat: АБСОЛЮТНО!!!:bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

:bg: АБСОЛЮТНО!!!;)

Ама така си е колега :eat: Най-важното е да сме живи и здрави (и младите да се обичат) - другото да върви на майната си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е пич кофти :eat: намен ми се случи по кофти случка ;) нестига че вях на срещата в петак ударен ;) та на връщане от юндола точно като влязах в софия праснах едно куче с 110км.и направо ме разби фар,мигач,брония,калник,капак,радиатор и много нерви :bg:;):bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

праснах едно куче с 110км.и направо ме разби фар,мигач,брония,калник,капак,радиатор и много нерви :bg:;):D

:eat::bg: ДА НЕ СИ УДАРИЛ НЯКОЯ КРАВА ;):bg: ???

А НА ХОРНЕТ - ВЕРНО РАДВАЙ СЕ ЧЕ ВСИЧКО Е 6 !!! - ЛАМАРИНИТЕ СА ЛЕСНА РАБОТА !!!!!!!!!! Е ЗА ТВА СЪМ ТВЪРДО ЗА , ЗА БРУТАЛНА МУЗИКА В КОЛАТА - БИЧИ МУЗИКАТА НА MAX , СТРИЖИ СЪС 300 И ТВА Е ;)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Благодаря, пищови-за съчуствието и въобще.Сега съм по-свеж-намерих си и готена работа след известен гнъсен период, ламарините не са като преди -ама пари за майстори неам сега.Точките в талончето са ми силно намалели-ша мислим ко да праим.Прави сте ,Didko,ADH,GENA и Майната 6 генерация, направо ми настръхват косите,че се "отървах" само с огънат калник/предницата не е така секси вече,де/.Ма4о -наистина гадна работа е тва- животно на пътя-помлява се цялата предница-абе скапана работа ,нерви и мангизи...........Да сте живи и здрави всички- вече наистина надувам до дупка уредбата и само Пърпъл и Реинбоу- ;)

Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е пич кофти :eat: намен ми се случи по кофти случка :bg: нестига че вях на срещата в петак ударен ;) та на връщане от юндола точно като влязах в софия праснах едно куче с 110км.и направо ме разби фар,мигач,брония,калник,капак,радиатор и много нерви ;)  :bg:  :bg:

;) кофти,ама си има и добрата страна - ако бе вече оправил калника,щеше да е още по-кофти :D както ти разправях,за 45 дни 3 пъти ми удрят един и същи калник в спряло положение и то само дни след поредното оправяне :D:P;););););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Майна 6-та генерация,водиш ме с 1 ;);) вече е в бокса ;) и се прави ;) като е готова ще ви я покажа как ще изглежда ;) ще има изненада ;);) само кадето немога да си намерия радиатор :D;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не губи кураж при арабелите на Симеон има всичко . а междо другото срещата на юндола ти е подеиствала добре .доколкото разбирам ще вкарваш тунинг :D успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ПОЗНА ЗА ТУНИНГА ;) НО И ДА НЕ БЯХ ХОДИЛ ПАК БЯХ РЕШИЛ :D САМО КАДЕТО ТОВА КУЧЕ УСКОРИ НЕЩАТА ;) ДАНО ГО ИМА ПРИ АРАБИТЕ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...