nekakvolice 4 #1 Публикувано 28 Август, 2015 Здравейте, колеги! Наскоро си купих Civic 6 и не е в съвсем добро състояние, а и аз разбирам доста малко. Имам нужда от няколко различни вида ремонт, за да си стегна Хонде-то. Потърсих и за няколко намерих разни стари теми с мнение, но нито знам дали още се действащи хората/сервизите, нито точни координати и пр. Имам нужда от следните неща да сменя (няколко по-спешни и няколко не толкова): Спешни: Заден десен тампон на носач; Вътрешен ляв накрайник на лявото колело; Горни шарнири и на двете страни на педните колела; (не съм сигурен кое е проблемно) Съединител или скоростна кутия - 5-та и задна скорост влизат доста трудно, а съединителя има 1/2 от движението си свободен ход, дори веднъж потъна изцяло; (мисля, че това е частта) букса за левия фар - доста замърсена е и има малко отчупено дори от прегоряло (тук цялостно съвет какво да правя) Блъснаха ме и ми е зле задната броня ( http://postimg.org/image/kz1zq2jvr/ ) - подлежи ли на оправяне или ми трябва нова и от къде и лесно ли се монтира. Не толкова спешни: Проверка на колоните, че на моменти ми се струва, че не свирят съвсем добре, а имат потенциал; Проверка на газовата, понеже свисти нещо странно на високи обороти, а и да знам състоянието и; Ще ви бъда много благодарен, колеги!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manolito HR-V 0 #2 Отговорено 27 Септември, 2015 Ако искаш мога да ти проверя за части,но ми напиши малко повече информация за колата: двигател-? киловати-? година-? купе-? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nekakvolice 4 #3 Отговорено 28 Септември, 2015 Аз по-направих повечкото ремонти - все още търся някой светен газаджия да ми погнедне цялата инсталация дали са си наред нещата, без да се опитва да ми сменя части, които имат още живот и пр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове