Jump to content
stan4o

Брой теми на страница

Recommended Posts

Сега гледам че е настроено да се показват по 15 теми на страница. Във някой рездели Важните теми са наполовина на показаните... първо малко грозно изглежда и второ редовните посетители във форума преглеждат само темите на първата страница /поне аз така правя:D/. Та предложението ми е не може ли да се направи да се показват по 20 теми. Не че е болка за умиране ама...То няма кой знае каква активност и ако всеки ден преглеждаш форума, няма как да изпуснеш нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А прегледа ли във твоя Control Panel на Board Settings следното:Number of posts to show for each topic page Number of topics to show for each forum page Дали няма да ти свърши работа? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А прегледа ли във твоя Control Panel на Board Settings следното:Number of posts to show for each topic page Number of topics to show for each forum page Дали няма да ти свърши работа? :D

Върза ми:) уж търсих по настройките ма май не съм бил достатъчно упорит:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега гледам че е настроено да се показват по 15 теми на страница. Във някой рездели Важните теми са наполовина на показаните... първо малко грозно изглежда и второ редовните посетители във форума преглеждат само темите на първата страница /поне аз така правя:(/. Та предложението ми е не може ли да се направи да се показват по 20 теми. Не че е болка за умиране ама...То няма кой знае каква активност и ако всеки ден преглеждаш форума, няма как да изпуснеш нещо.

Ха, редовните потребители не гледат ли "View New Posts" ? Много по-удобно е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, редовните потребители не гледат ли "View New Posts" ? Много по-удобно е.

Точно това гледаме :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...