stan4o 26 #1 Публикувано 8 Март, 2007 Сега гледам че е настроено да се показват по 15 теми на страница. Във някой рездели Важните теми са наполовина на показаните... първо малко грозно изглежда и второ редовните посетители във форума преглеждат само темите на първата страница /поне аз така правя:D/. Та предложението ми е не може ли да се направи да се показват по 20 теми. Не че е болка за умиране ама...То няма кой знае каква активност и ако всеки ден преглеждаш форума, няма как да изпуснеш нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 8 Март, 2007 А прегледа ли във твоя Control Panel на Board Settings следното:Number of posts to show for each topic page Number of topics to show for each forum page Дали няма да ти свърши работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #3 Отговорено 8 Март, 2007 А прегледа ли във твоя Control Panel на Board Settings следното:Number of posts to show for each topic page Number of topics to show for each forum page Дали няма да ти свърши работа? Върза ми уж търсих по настройките ма май не съм бил достатъчно упорит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #4 Отговорено 8 Март, 2007 Сега гледам че е настроено да се показват по 15 теми на страница. Във някой рездели Важните теми са наполовина на показаните... първо малко грозно изглежда и второ редовните посетители във форума преглеждат само темите на първата страница /поне аз така правя:(/. Та предложението ми е не може ли да се направи да се показват по 20 теми. Не че е болка за умиране ама...То няма кой знае каква активност и ако всеки ден преглеждаш форума, няма как да изпуснеш нещо.Ха, редовните потребители не гледат ли "View New Posts" ? Много по-удобно е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #5 Отговорено 8 Март, 2007 Ха, редовните потребители не гледат ли "View New Posts" ? Много по-удобно е.Точно това гледаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове