wessly 3 #1 Публикувано 25 Август, 2015 Здравейте, упорито си търся Civic 7 генерация 1.6 бензин, но май няма кой знае колко, а читави хептен. Та почнах да гледам и дизелите, но попаднах първо на тази обява (връзка към cars.bg). Някой има ли повече информация за колата? После попаднах на тази (връзка към cars.bg), но тя пък кисне от страшно много време и никой не я купува (защо ли). Иначе на визия и предните две го докарват. Най-накрая тази, която доста добре ми изглежда (връзка към cars.bg). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #2 Отговорено 25 Август, 2015 Здравей !Преди две седмици и аз пред същата дилема !И аз да търсех бензинка по възможност 1,6 ,но намерих и вземах 1,4!Да ти кажа много съм доволен вече и навих 1000км.Конкретно по обявите за дизела нищо немога да кажа,втора от доста дълго време се продава,а трета излежда запазена обаче цената и малко височка като има и предвид че няма климатроник.!Тази също изглежда запазена http://www.cars.bg/c1291250 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #3 Отговорено 25 Август, 2015 Благодаря за бързият отговор. За 1.4 от всичко прочетено разбрах, че главно осезаемата разлика е в по-бързото набиране от 1.6, но от там нататък нещата са долу-горе сходни и няма големи драми. Разбира се предпочитам VTEC-a, но в края на краищата и 1.4 ще приема, ако е читава. А това дали има климатроник или климатик не е чак такъв проблем, щом има нещо да обдухва... Може ли да драснеш само кои неща гледа при покупката? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #4 Отговорено 25 Август, 2015 Тропаща рейка ,предни амортисьори , машинките на централното ,тампони ,това са основните болежки!Не е лошо да гледаш и за пушеци от аспуха ,защото тея хонди си похапват масълце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #5 Отговорено 28 Август, 2015 За незапознатите (като мен) би ли казал накратко как ги проверяваш? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове