Jump to content
Guest NCN

Всички регистрационни номера в света

Recommended Posts

Guest vesko_m

якооооооооо :) на различните щати са описани всичките им номера, има и БГ номерата и европейските, абе яко всички ги има :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе,гледали ли сте кво са написали за БГ като описание?на мен историята ми е много слаба ама тия са прекалили:"The Turkish vassal state of Bulgaria became independent in 1908. The country is now a parliamentary democratic republic."ебах мама му,тия ни изтриха 1200+ години история,да не говорим че нещо не са оцелили и годината....поне са ни познали на картата.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе,гледали ли сте кво са написали за БГ като описание?на мен историята ми е много слаба ама тия са прекалили:"The Turkish vassal state of Bulgaria became independent in 1908. The country is now a parliamentary democratic republic."ебах мама му,тия ни изтриха 1200+ години история,да не говорим че нещо не са оцелили и годината....поне са ни познали на картата.....

Годината не е толкова грешна ,колкото на теб ти се струва. Помисли какво празнуваме на 22 септември... Дотогава /1908г./ наистина сме плащали данъци на турската империя и сме имали княз начело, а не цар ! Просто 50 години не зачитаха тази дата щот трябваше да си мислим само хубави неща за " братушките " и да си мислим ,че всичко дължим на тях. Обаче този ден се нарича Ден на Независимостта и сме си го извоювали сами и против волята на МОСКВА - просто нашите комуняги са винаги били дупедавци и предатели . Лошото е че сега парите и предприятията са пак в тях .. И ни учат на частна собственост и пазарна икономика ... мамка му -докога ще слугувам на селяни ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...