Бладимир 1 #1 Публикувано 7 Март, 2007 Slunceto nape4e i doide vreme za novi obuv4ici - niakoi ot Vas kolegi imali mnenie za Markata i gumite Uniroyal :-))). Nazdrave Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 7 Март, 2007 точно това не е гумата ама ако те кефи вземи си я Истината е унироял реийнспорт 1 адски яка гума и много лека, а как лепне за асфалта не е истина иначе и 550 рали не е зле ама 680 аз бих я пропуснал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Бладимир #3 Отговорено 8 Март, 2007 точно това не е гумата ама ако те кефи вземи си я Истината е унироял реийнспорт 1 адски яка гума и много лека, а как лепне за асфалта не е истина иначе и 550 рали не е зле ама 680 аз бих я пропуснал. Da taka i sugurno si prav no za parite za Uni.. 550 moga da si vzema Michelin Energy E3A. Ideiata mi be6e za balans cena-ka4estvo izviniavam se 4e pi6a na latinica, no kirilicata mi burka programata s koiato rabota :-)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #4 Отговорено 8 Март, 2007 абе реално погледнато гумата не е лоша!но зависи за какво се взимат гумите! аз говоря така от моя гледна точка защото всички гуми които купувам са съобразени с това да са адски меки леки и да лепнат за стартове! ако ти трябва обикновенна гума за да се движиш по пътя е добра гума от среден клас! за цени незнам аз си купувам гуми само 2ра употреба които са като нови за по ниска цена защото много често купувам гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #5 Отговорено 8 Март, 2007 JeepersCreepers, а от къде най-често си намираш такива подходящи гуми ако може да споделиш,тъй като аз също съм привърженик на този вариант за гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #6 Отговорено 8 Март, 2007 за съжаление от бургас съм и там си имам един авер и той внася такива гуми И наистиня много добри гуми си купувам защото аз на 4м най много гуми сменям.То преди беше масло сменям и гуми заедно ама тва е друга история Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове