Ryuugan 251 #1 Публикувано 29 Юли, 2015 Продават се: 1. 2 изрязани черни врати с поликарбонови плоскости вместо стъкла (тоест за спортни приложения) имат огледала 2. 2 напълно оборудвани червени врати(включително сони колонки) дясната няма стъкло 3. червено крило със стоп, не знам дали работи стопа, има забележки по боята 4. пасажерска седалка от хеч 5. 2 спортни седалки реплика на рекаро, имат нужда от реставрация (тапицерията е избледняла и има няколко прогорени места, шофьорската облегалка е изкривена, шината на пасажерската би било хубаво да се подсили) 6. Спортен волан с втулка 7. Задно стъкло от хеч с уплътнения и чистачка, има фолио за затъмняване, няма щети по стъклото, това на снимката е отражение 8. голям радиатор от ЦРХ или ЕД сивик не съм сигурен, позван е на двувалова Д серия за да не става мазало пускам линк към форумна тема с други части като мотор, окачване, спирачки от ЕГ3 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93301&do=findComment&comment=1057396512 Генерацията и карбуратора са продадени Всичко е по договаряне. Ако някои работи не се прададат за няколко месеца директно отиват за боклука, защото нямам желание и подходящо място да складрам. Става въпрос за район София. 0886 20 16 64 Иван или лс , преглеждам форума 1 път дневно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #2 Отговорено 8 Август, 2015 горе, имам и радиатор от ЕГ3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове