SealL 0 #1 Публикувано 17 Юли, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги.Това ми е първият пост и има голяма вероятност да съм объркал радела,за което се извинявам. Имам Honda Civic 1.6 2004 EP2 Coupe и трябва да закупя задна лагер главина,която е на 5 болта,защото започна да шуми.Поблемът е,че ми искат 70-100 паунда само за главината (1 брой),което според мен е малко прекалено.Попитах тук-там и получих мнение,че мога да сложа задна главина от Honda Civic EP3 2004 2.0 Type R,които са осизаемо по-евтини,да кажем комплета излиза от 65-100 паунда (за 2).Според вас мога ли да използвам главина от Honda Civic EP3 2004 2.0 Type R на Honda Civic 1.6 2004 EP2 Coupe ? Не искам да бързам и да давам излишни пари,за това ви моля за отговор.Благодаря Ви предварително. П.П Сега видях,че съм объркал раздела....Трябваше да я сложа в Техническите въпроси.Извинявам се ! Редактирано 17 Юли, 2015 от SealL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cazan0wa 3 #2 Отговорено 25 Юли, 2015 Колега и аз съм със същия проблем само че при мен е 65 евро на Блу Принт и май такъв ще зимам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове