audioslave50 4 #1 Публикувано 25 Юни, 2015 Здравейте колеги, дойде време да се разделя с кибика. Продавам го на части, купето е поизгнило, но окачването, скоростите и двигателят са в много добро състояние. Колата е със задни дискови спирачки и ел. люк. Мотора е 105к.с. има лек теч от гумичките. Салона е в добро състояние само шофьорската седалка е развалена и изпокъсана, таблото е запазено. Колата не ми е под ръка така ,че моля ако имате интерес да ми звъните през седмицата за събота или неделя. Линк към обявата http://olx.bg/ad/honda-sivik-na-chasti-ID5jqKs.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #2 Отговорено 1 Юли, 2015 Липа на предната броня и корите под мотора са продадени, всичко останало е налично! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #3 Отговорено 7 Юли, 2015 Барчето с пепелника и запалката са продадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #4 Отговорено 15 Юли, 2015 Дясно огледало, продадено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #5 Отговорено 27 Юли, 2015 Спортният волан е продаден, имам оригиналният наличен в перфектно състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #6 Отговорено 10 Август, 2015 Подкалници, сенници и казанче на радиатора са продадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове