J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 20 Юни, 2015 Здравейте! Ето ги проблеблемите какво съм пробвал и до къде съм стигнал.Като цяло проблемите се появиха първо алармата после стъклото и малко след него огледалото.Когато я заключа с аларамата дясната врата не се заключва това мисля,че знам как да го проверя и друг път ми е правило проблем.Стъклото отказа да се сваля пробрах с други копчета(и от ляво и от дясно)пак така купих машинка тръгнах да я сменям,като свалих старата реших да я пробвам като за последно...взе,че тръгна пробвах и новата и тя работи.Сглобих я изкара няколко дена и пак спря.Отворих вратата пак и ще слагам другата обаче и тя не иска да сваля на долу явно проблема не е в тях.Освен това разглобих машинката и нещо обърках сега посоките на копчето са на обратно.Огледалото и то ту работи ту не.Става въпрос за дясната врата всичките проблеми са там. Сивик 6 ген хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata1981 23 #2 Отговорено 21 Юни, 2015 Здрасти почти съм сигурен че ти прави проблем буксата която е между вратата и купето с мултицет много лесно може да видиш дали е от там проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове