trick 1 #1 Публикувано 5 Март, 2007 Здравейте, някой може ли да каже по какво се различават на външен вид? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #2 Отговорено 5 Март, 2007 Карам по спомени от един материал във форум.Значи скоростната кутия на Б16А1 е със жило за съединителя,а на Б16А2 е с хидравлична връзка.Б16А1 е с две ламбди,а Б16А2 е с една четирижилна.И Б16А1 има много вакумни тръбички докато Б16А2 няма толкова.И ЕКУ-тата се различаваха А2-ката беше ОБД1,а по-късно и ОБД2 пък А1-цата не помня.Това е горе долу по спомен.Ако не е достатъчно да се поровя ли из историята на браузъра да намеря сайта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull #3 Отговорено 5 Март, 2007 Карам по спомени от един материал във форум.Значи скоростната кутия на Б16А1 е със жило за съединителя,а на Б16А2 е с хидравлична връзка.Б16А1 е с две ламбди,а Б16А2 е с една четирижилна.И Б16А1 има много вакумни тръбички докато Б16А2 няма толкова.И ЕКУ-тата се различаваха А2-ката беше ОБД1,а по-късно и ОБД2 пък А1-цата не помня.Това е горе долу по спомен.Ако не е достатъчно да се поровя ли из историята на браузъра да намеря сайта?B16A1 - 150HPB16A2 - 160HPB16A3 - 170HP - USA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 6 Март, 2007 Здравейте, някой може ли да каже по какво се различават на външен вид? Благодаря предварително! Тишо, човека пита на външен вид по какво се различават . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #5 Отговорено 6 Март, 2007 Благодаря! Това за 2те ламбди ми е достатъчно...а дали си 100%? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #6 Отговорено 6 Март, 2007 Не.Не съм 100% сигурен.Гледал съм Б16А1 на един CRX ама виж пък не съм обръщал внимание на ламбдите.Някой колега с такъв CRX може да помогне да си 100% сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 6 Март, 2007 Не.Не съм 100% сигурен.Гледал съм Б16А1 на един CRX ама виж пък не съм обръщал внимание на ламбдите.Някой колега с такъв CRX може да помогне да си 100% сигурен.Ами питайте Kiko_Honda (мисля така му беше ника) от Зарата е пича, той има такъв Х. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове