Jump to content
Guest TheDevilTwin

Honda Prelude

Recommended Posts

Guest TheDevilTwin

Това е вторият добре направен Прелюд, който съм виждал в София. По-добре вижте сами, за какво става дума:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Еии мноо е яка.А ако беше и в бордо (с перли и металик) нямаше да има грешка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Вярваш ли ми че точни същия ден,т.е. вчера,го срещнах два пъти по улиците и му светках като луд за да спре.даже единия път бях зад него на светофара:rolleyes:ама тоя пич ни приема ,ни предава:)май беше с някаква мацка,така че му е простено:) ти не го ли видя около тази бензиностанция?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Същия този прелюд зяпахме вчера в захлас с колегата martyhonda, докато той се трудеше над фиродалото ми колело. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

този Prelude го видях преди месец, минавайки през Враца.Беше точно на бензиностанция ЛУКОЙЛ.Истината е, че се опитах да го гоня по околовръсното, но ... :):rolleyes::) си останах само с опита.Товаживотно върви зверски.незнам с кой точно мотор е ... ама е ЗВЕР от класа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ами, не е никакъв "звер" :) Тая кола я знам отдавна - напълно стандртна BB3-ка си е (2.0 133 коня), даже няма и Климатик :rolleyes: Не е нищо особено, даже реално погледнато си е СЛАБА кола.

Иначе ДА, има не лош вид :)

Ето още няколко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Ами, не е никакъв "звер" :) Тая кола я знам отдавна - напълно стандртна BB3-ка си е (2.0 133 коня), даже няма и Климатик :rolleyes: Не е нищо особено, даже реално погледнато си е СЛАБА кола.Иначе ДА, има не лош вид :)

ADH-Honda, незнам защо, но мен специално ме сряза като "свински мъда" както обичаш да казваш ти ... аз бях на 120 а тоя се отдалечаваше със свинско ускорение. Вярно е че имаше около 200 метра преднина, защото аз излизах от участък без предимство, а той (въпросния водач с прелюда) беше с предимство. И ако можеш дай малко повече информация за колата моля те, защотомен лично адски много ме заинтригува и искам да огледам боди-кит-а. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Вярваш ли ми че точни същия ден,т.е. вчера,го срещнах два пъти по улиците и му светках като луд за да спре.даже единия път бях зад него на светофара:rolleyes:ама тоя пич ни приема ,ни предава:)май беше с някаква мацка,така че му е простено:) ти не го ли видя около тази бензиностанция?

Абе аз като я видях колата, се запътих с камерата към нея, огледах се за собственика, за да го питам, дали може да снимам колата, обаче нямаше никой и я нащраках ;):) . Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ADH-Honda, незнам защо, но мен специално ме сряза като "свински мъда" както обичаш да казваш ти ... аз бях на 120 а тоя се отдалечаваше със свинско ускорение. Вярно е че имаше около 200 метра преднина, защото аз излизах от участък без предимство, а той (въпросния водач с прелюда) беше с предимство. И ако можеш дай малко повече информация за колата моля те, защотомен лично адски много ме заинтригува и искам да огледам боди-кит-а. :)

Онзи сигурно я е бил "пришпорил до дупка" :) Пък и ще е малко трудно да го стигнеш :rolleyes: (не се обиждай, нищо лично, но спрямо твоята кола този PRELUDE BB3 може и да ти се струва МНОГО БЪРЗА, но всъщност НЕ Е чак толкова :) ).Някога тази кола се продаваше в една Русенска автокъща - това беше преди 2 - 3 години някъде. До колкото ми е известно, оптичния тунинг е правен във Варна, но къде точно - НЕЗНАМ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Бива си я колата дай боже повече така направени :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

колата наистина е голяма красавица ,а до колкото мотора мисля ,че беше 2.0 л по спомен от обявата в мобилето която ако се не лъжа преди 1год.и нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

този прелюд го засичах доста пъти на едно и също място в несебър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Преди около 2г се продаваше за 11000лв :) бях си го харесал,ама нямах дребни в момента :rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa

Мда и аз го видях в Несебър тва лято.Мноо е готин на външен вид,за друго незнам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

да бе хич не върви - това животно аз до колкото си спомням беше със сериозен тунинг на мотораговоря за валове и т.н.мои познат ходи тогава до автокъщата и си взе акорд и каза че пичовете са си хонда маняци и че прелюда е яко пипанта не знам дали е спънат да ви кажа!май после в тази автокъща имаше с2000 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Много красив автомобил :):rolleyes::):) По принцип на мен това ми е любимото купе на Honda Prelude, следващата генерация не ми харсва толкова!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Аз какво да кажа ......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...