agyulev 0 #1 Публикувано 2 Март, 2007 Хора, отново моля за мнения и помощ !Когато завивам в ляво, волана има един празен ход около 15 градуса, докато почне да завива, а от дясно всичко си е нормално. Всичко по окачването ми е наред, но се притеснявам да не е нещо от рейката. А нали знаете че една хидравлична рейка струва .........Воланът не е така директен както преди, а всичко по окачването ми е наред. За сметка на това, все едно хидравликата работи перфектно, толкова леко не се е въртял волана. Има ли някаква възможност да се прецака историята? Понеже навъртам доста километри на месец съм доста разтревожен за сигурността си.Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 2 Март, 2007 токова голям луфт си е за притеснение ... и аз имам , но е от порядъка на 1-3 градуса и почти не се фаща ... рейката има някви втулки които се сменят и на това му викат рециклиране на рейка ( е има и още няколко неща които правят по нея ) само че не знам нека колегите от бургас да ти кажат де да отидеш да я видят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agyulev 0 #3 Отговорено 3 Март, 2007 Да и аз така си мисля, но незнам дали е много опасно да я карам така? Айде колегите от Бургас да си кажат мнението за сервиз за ремонта.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове