Jump to content
lookcho

Помощ при покупка

Recommended Posts

ми моята не е сивик , правена е в англия и е на 250К+ КМ и сега се наложи да сменя каре щот го счупи в в една зверска дупка наскоро , скоро ще трябва и лагер да сменя поради същата дупка , но от 5000км не си е казал кой е точно предния или задния та го чакам да се издаде :ph34r: ... сам си прецени дали държат щом моята чак сега по такава причина почва да сдава ... а иначе реглаж веднъж на 5000км е напълно достатъчен и си сигурен че няма да почнеш да се бориш с колата П.П. добре дошъл във форума :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми моята не е сивик , правена е в англия и е на 250К+ КМ и сега се наложи да сменя каре щот го счупи в в една зверска дупка наскоро , скоро ще трябва и лагер да сменя поради същата дупка , но от 5000км не си е казал кой е точно предния или задния та го чакам да се издаде :plane: ... сам си прецени дали държат щом моята чак сега по такава причина почва да сдава ... а иначе реглаж веднъж на 5000км е напълно достатъчен и си сигурен че няма да почнеш да се бориш с колата П.П. добре дошъл във форума :lol:

добре заварил. :) мен повече ме обърква какво означава американско, английско и японско от гледна точка на качество, части ... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

честно да ти кажа не знам :ph34r: нямам три различни , но според мен с японската педантичност нищо не може да се сравни , но в наши дни всичко е толкова роботизирано , че хора почти не участват в изработката ... иначе просто различните модификации се произвеждат на различни места и това е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Здрасти и от мен.Мога да кажа само и единственно от гледна точка на карал 6-та ген. купе. Купих колата поради любов от пръв поглед. Преди да я видя даже не знаех че има такъв модел :ph34r: Делях ги на "Японки" и "Англичанки" :plane: Малко по широка е от хеч-а. Кефа е на 6. Струваше си всяка стотинка вложена в нея ... предимно за глезотии :lol: За година ползване не съм пипнал нищо освен консумативи. За частите да има разлики, но се намират :) Наложи се да правя ремонт който със сигурност НЕ беше по вина на колата и го минах тоя път.И накрая - И до сега съжалявам , че се наложи да я продам ... все още не съм седнал зад волана на собственна кола правеща ми такъв душевен комфорт, но .... :)Е това е от мен. За другите модели на които си се спрял ще получиш мнение от друг (съгурен съм че няма да има нито едно лошо - хората си обичат колите тук).Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...