kitu 30 #1 Публикувано 23 Април, 2015 Привет, след лек инцидент със семейният Джаз, моите бояджии объркали какви врата и калник да вземат от моргата и вместо десни, взели леви. И сега имам комплект лява врата и калник от Джаз 1-ва генерация 2002. Вратата е необорудвана и е подготвена професионално с шприц. Само трябва да я мацнете с вашия си цвят. Останала е и оргиналната тонколонка, както и част от окабеляването, но не гарантирам изправността им. Калникът е сребрист с някаква стечка от боя. Но и двете нямат следи от удари и ръжди. Цена само на вратата 120лв. Цена на калника - 60лв. Промо цена за двете - 160лв. Цената на която съм ги купил, без шприцването на вратата е 210лв. Така че си е далавера. От София съм, но изпращането по Еконт на вратата ще е бая тежко и предпочитам да си я вземете лично, но всичко е възможно и ще се разберем по телефон. 0885 699 128 Димитър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #2 Отговорено 3 Май, 2015 Хайде, не се бутайте... Цената може да се коментира леко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #3 Отговорено 17 Май, 2015 С повече фантазия и флекс, може да ги монтирате на фиат пунто, голф тройка и зил а цената вече е около 140лв за двете - уаууу 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 26 Май, 2015 Айдееее, тая врата дига поне 3-4 коня 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #5 Отговорено 24 Юни, 2015 ...или както казва чичкото от веестелешоп "Ако се обадите сега, получвате, напълно безплатно, подарък пакетче ролца от раци" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #6 Отговорено 13 Юли, 2015 Абе що не си купите една врата и калник... Много са хубави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове