Jump to content
moboy

Аларма CIVIC FK2, батерия?

Recommended Posts

Здравейте хонда фенове! Имам един голям проблем с алармата на колата. От известно време забелязох че при заключване на колата не мигат мигачите. По- големия ми проблем обаче е алармата на колата, която се включва сама понякога късно вечер и става много неприятно и за съседите!!! При хонда ми направиха диагностика и занулиха евентуалните грешки , което трябваше да и реши проблема, но.... нищо! Рових се из гугъл и питах напред назад и разбрах , че алармата си има отделна собственна батерия (няма връзка с акумулатора)и която трябва да се смени . Може ли някой дами каже къде точно е фабричната аларма на CIVIC FK2 , 2007, 1.8 sport, 140 PS?

 

Благодаря предварително!

 

 

Момчил 

Редактирано от moboy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо провери датчиците за отворени врати.

Второ, ниво Sport няма фабрична аларма, а по всяка вероятност е поставяна допълнителна такава.Щом си от Варна, отиди в Импас 56  в Чайка, на 100 процента ще го оправят.

 

 

 

Поздрави 

Редактирано от Slayer

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Slayer bлагодаря за информацията! По принцип съм от Варна,но живея в Германия и колата ми също е тук. Колата е със фабрична аларма от както съм я купил нова и дори при заключени врати и вдигнати прозорци както описах се задейства сама. По - рано мигаше на таблото червена лампичка на алармата, но сега не! Предполагам, че самата батерия на алармата е изтощена и затова се включва сама. От сервиза на хонда тук в Германия се правят на интересни и затова искам да си реша проблема сам. Алармата ми се беше включила веднъж преди много време, като откачих клеймата на акумулатора и отново я закачих. Това е нормално, но с ключа при "отключване и заключване" се изключи. 

 

Благодаря и поздрави!

Редактирано от moboy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...