eNigMa_ 4 #1 Публикувано 18 Април, 2015 Колеги проблема ми е следния , карам хондето с 16-ки джанти , предните са 7,5j ет21 а задните са 9j ет 25. Предните нямат никакъв проблем , задните обаче опират яко в калниците при някоя неравност или завой. Обмислям няколко варианта , единия е да сменя гумите които в момента са 225/40 с някои по тесни , като напирмер 215-205 или най крайния е 195 . Също така калниците ми не са рязани , не знам ако ги изрежа дали ще помогне. И последният ми вариант е по тесни гуми Стречнати и един кембър кит . Иска да попитам и вас за съвети . Благодаря предварително и Поздрави ! ! ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #2 Отговорено 18 Април, 2015 До колкото знам нс 9J не е хубаво да се слага по-тесни гуми от 225, а за 195 и дума не може да става! Не ти препоръчвам стречнати гуми! Намери си джанти 7J, на тях може да слагаш - 195, 205 и може би 215. От какъв зор си сложил такива джанти?!? Така купих колата , те бяха със 215/45 и не опираха . . Но си заминаха горките гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #3 Отговорено 19 Април, 2015 Ако с 215 не опираt карай с тях. Въпреки че според мен 215 е по-добре да се карат на 8J. И аз така мисля че са за 8j защото дори и 225 на тия 9-ки стоят разпънати . . Не знам какво ви е мнението за кембър кита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #4 Отговорено 19 Април, 2015 Ето как стоят 215-те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове