hondajiq 0 #1 Публикувано 11 Април, 2015 Здравейте, немога да публикувам във раздел "Технически въпроси", затова реших да публикувам тук. Не разбирам много от коли, затова ще ви помоля да бъдете по-снисходителни. Мисля да си купя Honda Civic. Бихте ли ми казали какви са точно разликите м/у: [*]Type S [*]Type R [*]CDTI [*]iCDTI [*]DSi [*]VVTi И какво бихте ми препоръчали, като не взимаме предвид цента. Също така ми е любопитно с какво гориво да си взема, като това колко разход има е от значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajiq 0 #2 Отговорено 11 Април, 2015 А някакво инфо м/у различните видове и какво представляват ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #3 Отговорено 11 Април, 2015 Аз не бих ти казал. Дано знаеш защо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajiq 0 #4 Отговорено 11 Април, 2015 Нямам си никаква представа зашо.По-скоро логиката ме отвежда натам, че това е Форум и той е точно за тази цел. Да помагаме и да черпим информация, както и да я споделяме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5 Отговорено 12 Април, 2015 (Редактирано) A бе има и някакава VTI,но това май е за нивото на оборудване.Не съм сигурен! Редактирано 12 Април, 2015 от mx rider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове