dufosvti2 303 #1 Публикувано 15 Март, 2015 Колеги,колко е дебела гарнитурата на б16.говорим за метална гарнитура.днес един приятел ми каза,че има по тънка рейсингова гарнитура за този двигател.думите му бяха,че сток металната е около 1мм,а тази рейс била 0,6мм.това така ли е и коя марка гарнитура се намира под 1мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 15 Март, 2015 Като гледам в ТекДока ремонтната гарнитура си е 0.6мм на всички фирми. Ето ти номер на ЕЛРИНГ 177.080 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 15 Март, 2015 то и без това само на елринг намирам в бг.благодаря за бързото включване.интересува ме заводски с колко дебела гарнитура излиза б16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 15 Март, 2015 някой с оем гарнитура глава-блок незнае ли колко е дебела,айде няколко се продават и в момента във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #5 Отговорено 16 Март, 2015 Не съм сигурен,но щом ремонтната е на 0.6мм не би трябвало заводската да е по голяма от нея.Все пак на ремонтната шлайфаш и главата. Но все пак нека някой по компетентен отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове