kappa 2 #1 Публикувано 11 Март, 2015 (Редактирано) Харесал сам си въпросния модел Accord 6 Coupe 2.0 ръчка. Интересува ме има ли части за този модел понеже гледам че, се предлага сравнително по малко от седана? раход на автомобила ?гледах в сайт я дават 7извън и 12 град толкова ли е? Също така по скъпи ли са частите за модела? и като цяло хонда по скъпи части ли има от немските автомобили примерно ? Питам понеже едно аверче има Prelude (96г) и ме стресна с няква цена на водна помпа 180лв. Извинявам се за тъпите въпроси но, не съм имал хонда... Редактирано 11 Март, 2015 от kappa 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #2 Отговорено 22 Март, 2015 Аз за моята 6 хеч 1.8 дадох 320лв за два пистови и два ангренажни ремъка, водна помпа, въздушен и маслен филтър, две ролки, антифриз и масло 5W40 от което в сервиза ми взеха 130лв за работата. Ако те интересува мога да ти кажа всичко по отделно колко струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове