couldbeworse 0 #1 Публикувано 4 Март, 2015 Здравейте, Трябваше да махам акумулатор миналата седмица и съответно след това за да стартирам CD-то ми трябваше кода. Обадих се на Бултрако, помогнаха ми и ми го продиктуваха. При първото въвеждане обърках една от цифрите и ми изписа Error. Опитах след това отново, но без успех. Дори развързах и свързах акумулатора отново, но не приема кода Дали проблема е в неправилен код или нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vojdazlatitu 1 #2 Отговорено 4 Март, 2015 Ако е 7-ма генерация колата, мисля че трябваше да се изчака и после може пак да вкараш кода. На мен ми се беше случило така, но можех да вкарам десетина пъти мисля кода, докато спре да го приема. А как така ти дадоха кода ? На мен ми искаха около 30- 40лв. за да ми го дадат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
couldbeworse 0 #3 Отговорено 5 Март, 2015 Звъннах в Бултрако и ми го дадоха веднага. Единственото, което ми поискаха беше номера на рамата на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове