six_killer 0 #1 Публикувано 2 Март, 2015 Здравейте колеги ! Имам сериозен проблем. Откачих компа (P3Y) и при закачването не ми светва изобщо лампичката с ключето на таблото, при което двигателя върти но не пали. Ясно е че проблема е в имобилаизера но как да се реши. Моля помагайте че колата ми е на пътя а ми трябва всеки ден за работа. Благоддаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivcho_86 2 #2 Отговорено 17 Март, 2015 (Редактирано) A като маха компа отваря ли го ? вътре има една малка платка перпендикулярно сложена на мейн борда това ти е имобилайзера , данеби да сте гу чукнали нещо ? или кабел прекъснат или пиновете от буксата да са мръднали и да не дават контакт? разгледай тук и ще се ориентираш за какво долу горе иде реч само че е за p3X http://www.ej9.ru/art/immo-honda-sfi-unlock/ по-надолу в темата има е мястото на контролния бокс на имото . Редактирано 17 Март, 2015 от Ivcho_86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове