borko_st89 7 #1 Публикувано 20 Февруари, 2015 Джантите са 14-ки с междуболтово 4х100. Предните две са с широчина 7J, а задните две - 8J. Всички са с метални винтили и са прахово боядисвани. Имат леки забележки, които се виждат на снимките. Една от предните джанти има заварка, но съм ги карал така почти година без никакъв проблем! Едната джанта е без гума, защото беше срязана, а другите гуми са ПОДАРЪК Също така имам и втулки за Хонда на 56.1мм, за които също може да се договорим с по-сериозните купувачи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #2 Отговорено 21 Февруари, 2015 Забравих да пусна и цена, за което се извинявам. Първоначална - 350лв. (за сериозните може и подарък втулки - които иначе съм ги правил при стругар за 30лв.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #3 Отговорено 2 Март, 2015 НОВА ЦЕНА - 320лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #4 Отговорено 11 Март, 2015 Хайде колеги! Само за форумци 300лв. СПЕШНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #5 Отговорено 24 Март, 2015 300 лв. + подарък втулки СПЕШНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове