hndcvc 2 #1 Публикувано 16 Февруари, 2015 Здравейте , колеги. От около половин година съм установил , че ми просълзява хидравличната рейка. Не съм предприел нищо , защото за сега е незначително (маслото в казанчето от макс е намаляло до малко под средата между мин и макс). Понеже четох из форума за тези рейки , та тръпки ме побиха , ще задам няколко малко глупави въпроса. Някой има ли представа колко зле може да е положението на този етап и има ли бегла представа колко примерно при добър късмет може да ме изкара тази (имам предвид ако някой е имал подобен в началото малък проблем , след колко време се е задълбочил)? Също единият ми маншон е леко скъсан и се е изплеснал. Трябва ли да го сменя и ще променя ли нещо въобще при сегашната ситуация? Освен това не съм сменял маслото на хидравликата , да го сменя ли или ще стане по зле и какво точно масло да сложа евентуално? И последно ако някой колега може да ме посъветва като цяло какво е най-удачно да предприема? Четох за смяна с такава втора употреба или за рециклиране , но там ставаше дума за изцяло протекли. Абе с две думи има ли някакъв вариант да ям по-малък х*й , защото вече екземпляри от този модел се намират за по 1000-1200 лв. пък и за по малко. Не ми се ще да дам +- 300лв. Помагайте! Благодаря предварителноP.S. Сивик 5та хетч (D13B2) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове