Luboslav 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2015 Здравейте. От няколко дни имам Honda Civic 8-ма ген. и имам следния проблем. Не мога точно да го опиша а и не разбирам много. Та значи: Когато си пусна музика около 30мин. всичко е ок, но след това се показва един дълъг текст относно навигацията, който се показва и в началото след като запаля колата, та след като се покаже този текст почва да се бъгва нещо. Музиката изчезва и започва едно много дразнещо и силно пукане непрекъснато. Ако рестартирам двигателя изчезва и след малко започва пак. (При студена кола пукането се появява по бавно, отколкото ако рестартирам двигателя и колата вече е топла тогава пукането започва след по малко от минута), и да не забравя диска става много топъл като го извадя. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Luboslav 0 #2 Отговорено 18 Февруари, 2015 (Редактирано) Здравейте отново, мисля че не съм се изказал правилно и не можете да ме разберете и за това ще се опитам отново. И така: Когато е студена колата радио, дискове като пусна всичко е ОК но това за около 30 мин. След което изписва надписа на навигацията. На малкото екранче където изписва кое е радиото или коя песен е ( под часовника), започва да премигва, музиката спира (на големия екран) изписва надписа за навигацията и започва едно постоянно и много дразнещо пукане! Снимката не е от моята кола но надписа е същия Ако натисна ОК забива на навигацията и нямам достъп до CLIMATE,AUDIO и другите опции и пукането продължава. Дисковете са страшно топли като ги извадя. Пробвах да рестартирам двигателя, но след около 30сек. започва отново(това като е топла), като изстине пак свири за около 30мин и пак музиката спира и започва пукането От Хонда ми казаха, че може да е от handsfree-то, но не мисля, че от него дисковете са толкова горещи (ще се разтекат още малко). Ако може да дадете идея от какво може да е и къде да отида на сервиз. ( Ако може да е някъде в София и да не е в Хонда) Благодаря предварително ! Редактирано 18 Февруари, 2015 от Luboslav Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailo03 0 #3 Отговорено 2 Юли, 2017 Здравейте, имам проблем от скоро с пукане във високоговорителите, след като колата се движи за период от 1час и вече по-често след като е доста топло времето. Системата е с навигационен модул в жабката. Устройството е Панасоник cq-mh5879g . Подобен модел е cq-mh5670k, доколкото попаднах на теми този модул има и проблем с управлението на дисплея. Ако някой има такъв проблем или го е решил , може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveheartAdo 0 #4 Отговорено 23 Ноември, 2019 На 19.02.2015 г. at 1:37, Luboslav написа: Здравейте отново, мисля че не съм се изказал правилно и не можете да ме разберете и за това ще се опитам отново. И така: Когато е студена колата радио, дискове като пусна всичко е ОК но това за около 30 мин. След което изписва надписа на навигацията. На малкото екранче където изписва кое е радиото или коя песен е ( под часовника), започва да премигва, музиката спира (на големия екран) изписва надписа за навигацията и започва едно постоянно и много дразнещо пукане! Снимката не е от моята кола но надписа е същия Ако натисна ОК забива на навигацията и нямам достъп до CLIMATE,AUDIO и другите опции и пукането продължава. Дисковете са страшно топли като ги извадя. Пробвах да рестартирам двигателя, но след около 30сек. започва отново(това като е топла), като изстине пак свири за около 30мин и пак музиката спира и започва пукането От Хонда ми казаха, че може да е от handsfree-то, но не мисля, че от него дисковете са толкова горещи (ще се разтекат още малко). Ако може да дадете идея от какво може да е и къде да отида на сервиз. ( Ако може да е някъде в София и да не е в Хонда) Благодаря предварително ! Здравейте, имам същия проблем, успяхте ли да го решите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveheartAdo 0 #5 Отговорено 23 Ноември, 2019 https://forums.hondabg.com/forum/130-civic-8ма-ген-2006-2011/ Това може да е полезно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dcv74 0 #6 Отговорено 26 Януари, 2020 Здравейте Имах същия проблем и наскоро го реших с помощта на един добър човек в мрежата Трябва да се смени ценер диод за 0.20 лв- BZX55C5V6 Специални благодарности на Ивайло Ковачев, чийто клип ми помогна Моя телефон е 0898415605 ако искате снимки на вайбър.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове