ShEfA 70 #1 Публикувано 8 Февруари, 2015 Здравейте, продавам разни копчета и електроника, които са ми останали след като купувах разни части за колата. 1. 2бр. Димер - всеки на цена 10лв. Не става за регулиране на светлината на диоди, трябва да са крушки явно. 2. Копче за мъглата за задното стъкло - специфичното тук е, че тъй като е свалено от кола за канадския/американския пазар, има вградено реле, което изключва реотана след 10-15мин. ползване. - цена 10лв. 3. Копче за шибидах - работи си, нищо ненормално в него - цена 5лв. 4. Табло за бушони в купето - свалено е от кола със SRS (въздушна възглавница) и съответно има нужните елементи за тази система - цена 10лв. 5. Главно реле - главно реле за Сивик 5ген, но мисля, че става и за други модели - цена 10лв. Имам и една торба оригинални жици за инсталацията в купето на 5ген. хеч. Ако някой го интересува мога да дам по-голямата част 10лв., тъй като е ценна при интервенции по окабеляването, защото са оригинални здравни жици. За контакт: тук на лични във форума. Пращам с Еконт из страната с наложен платеж и доставка за сметка на купувача, иначе се намирам в София и може да се разберем да дойдете да си вземете каквото трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 28 Февруари, 2015 Единият димер и копчето за шибидаха са продадени. Ъп за останалото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 30 Март, 2015 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 14 Април, 2015 Продадени: Димер, табло за бушони, копче за мъгла Остават: Копче за шибидах - 5лв. Главно реле - 10лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 10 Май, 2015 Бъмп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове