Jump to content

Recommended Posts

Преди седмица си купих хонда сивик и ми предстои смяnа на консумативи-за D15Z3-така пише в талонаНякой може ли да ми препоруча масло за мотора и скоростната кутияИнтересува ме също коко клапана е този мотор-еднакъв ли е с D15Z1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

масло за скоростите: или наливен MTF от бултрако или прилична полусинтетика 10в40мотора ти е 16 клапанов, но чат пат работи на 12 клапана..... на практика идентичен с д15з1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

на практика идентичен с д15з1

Направо мотамо са си май, само 4е доколкото си спомням D15Z1 е на 5генерация а D15Z3, на англи4анка се слага,ма на коя не знам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

масло за скоростите: или наливен MTF от бултрако или прилична полусинтетика 10в40мотора ти е 16 клапанов, но чат пат работи на 12 клапана..... на практика идентичен с д15з1

окс-мерси за инфото а на мотора какво масло да му хакна-полу или пълна синтетика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

каквото решиш и за каквото ти се дават пари.Репсол, Мотул, Мобил.... все читави масла ако попаднеш на оригинално, а не на някое мента

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Motorex-са къде го забрави ??! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на практика идентичен с д15з1

Направо мотамо са си май, само 4е доколкото си спомням D15Z1 е на 5генерация а D15Z3, на англи4анка се слага,ма на коя не знам :)
D15Z3 се слага на Сивиците с 5 врати правени в Англия до фейслифта.Фейслифта е лятото на 97.Известни са като пета и половина генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...