Ивайло Йовчев 21 #1 Публикувано 28 Януари, 2015 Продавам Сив салон (предни и задни седалки) от Хонда Сивик-седан 92-95 5 генерация.Седалките са здрави не са скъсани само искат едно изпиране.Предните съм ги свалил,задните са още на колата.Утре ще ги снимам и ще кача снимки.Моля за разбиране!!Цената която им искам е 50лв. за всичко(с лек коментар) може и бартер за нещо(отворен съм към предложения)Телефон за връзка: 0887/602 498 или тук на Лични Ивайло ЙовчевЩе правя други снимки и на задните понеже сегашните които имам са по големи от 2МБ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #2 Отговорено 7 Февруари, 2015 40 лв. целия салон предни задни седалки с всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 17 Февруари, 2015 Добавям и тапетите за вратите за да е всичко в тон и всичко за 40лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #4 Отговорено 24 Февруари, 2015 40лв. Всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #5 Отговорено 3 Март, 2015 40лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #6 Отговорено 30 Април, 2015 40лв. Цял салон предни задни седалки с релси и под главници Няма скъсано или изгорено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #7 Отговорено 28 Септември, 2015 20 лева ЦЯЛ САЛОН ( предни и задни седалки с шини и подглавници и плата от корите на вратите ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #8 Отговорено 2 Октомври, 2015 ПРОДАДЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове