Jump to content
miHo

Амортесиори и Пружини

Recommended Posts

Някой да си има идея дали пружини от сивик ще станат на акорд и обратното......както и амортесиори?....Много ще съм благодаране на който отговори...по Конкретно 4 генерация

Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да си има идея дали пружини от сивик ще станат на акорд и обратното......както и амортесиори?....Много ще съм благодаране на който отговори...по Конкретно 4 генерация

ц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ц
по инстинкт го предчувствах че е така ...ама тайничко таех и надежда вътре в мен Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си с англичанка, аз щях да ти препоръчам пружини от VTI....Виж как седи въпроса при англичанките, с какви модели са съвместими. Сигурен съм, че има варянти да я вкараш още по-добер в пътя. Иначе с амортисьорите си лесен, там е само KONI.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си с англичанка, аз щях да ти препоръчам пружини от VTI....Виж как седи въпроса при англичанките, с какви модели са съвместими. Сигурен съм, че има варянти да я вкараш още по-добер в пътя. Иначе с амортисьорите си лесен, там е само KONI.

англичанката е с окачване на 5ген....демек пружинки от ВТИ ще станат ....ама те па не се намират току така ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи пружини от VTI и си сложи KONI, няма да познаеш колата. Е, може и много повече да се подобри, но за тези пари си е много усезаем ефекта от тази промяна.Пружините се намират трудно, на мен за втора употреба ми бяха дали цена ~50/60 лв. на пружина. Но изпуснах да ги купя и изчезнаха от магазина. Можеш обаче да си вземеш нови, но ще са към 100 лв. бройката. Но ще се наложи пак да почакаш, аз чаках около месец да заредят и имаше само 1 комплект и веднага ги взех....С амортисьорите внимавай, отпред са един вид, но озад са два вида. Писах вече, че разликата е в четала, който се закрепва към носача. Носача на някой е по-дебел с около 1.5 см. Незнам от къде идва тази разлика и кои модели са с по-тесни тампони на носача? :(

Здрасти-от скоро си взех хонда и всичко ми харесва обаче ми се падна с малко спортно окачване и доста ме раздрусва сивик 96g. 1.5vtec -e е мотора - всички ли са така или има хонди дето возят по мекo.и сега разпитвам за окачването дали може да се смени евентуално и какво може да се направи-или замяна някой ако иска по твърдо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...