WAFFEN SS 31 #1 Публикувано 12 Януари, 2015 Здравейте колеги, интересуваме седялките на Хонда Прелюд 4ген. ще паснат ли на Сивик 5 хеч, трябва ли да се преправят шейните или не. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #2 Отговорено 12 Януари, 2015 Преправят се...от една друга тема " Седалки от Prelude 4-та на 5-та сивик - пробиват се нови дупки на релсите от предната страна на седалката ,на задната част на релсите едната дупка се разширява а на другата релса се заварява парче и става." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #3 Отговорено 12 Януари, 2015 Благодаря колега за бързия отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #4 Отговорено 12 Януари, 2015 (Редактирано) Аз моите ги хванах по диагонал с оригиналните болтове. За другите два си поиграх с парче шина и квадратен профил 50х50, защото не исках да заварявам по релсите на седалката. Утре, ако имам време ще направя снимки и ще ги кача. Редактирано 12 Януари, 2015 от mtech2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #5 Отговорено 13 Януари, 2015 Ок. колега, направи някоя снимка да видя долу-горе как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #6 Отговорено 13 Януари, 2015 По принцип може да сложиш твоите релси на прелюдовите седалки, аз така направих и си пасва идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #7 Отговорено 13 Януари, 2015 На моите седалки релсите са в окаяно състояние, пасажерската не се движи, а на лявата много тракат, имат ужасен луфт. Затова мисля да преправям прелюдовите, но зависи в какво състояние ще са и те, все още не са пристигнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #8 Отговорено 13 Януари, 2015 (Редактирано) Както си решиш, но с оригиналните релси няма преправяне, само са малко по високи от прелюдовите. Редактирано 13 Януари, 2015 от mitaks Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #9 Отговорено 13 Януари, 2015 Колега дай едно мнение като ги сложиш.В смисъл как е стойката в сравнение с старите седалки.Защото аз съм слагал от 6-та на 5-та ген седалките и изобщо не са удобни за 5-та ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #10 Отговорено 14 Януари, 2015 Ок. Като ги монтирам ще пиша, но съм чувал че са доста удобни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове