tro6evo 1 #1 Публикувано 5 Януари, 2015 Привет колеги , на първо място Честита Нова Година ! Нека сме живи , здрави и най вече щастливи ! От известно време се запалих по фотографията , а след като осъваршенствах и малко повече видеото от преди , мисля че се зарибих още повече и нямам търпение да се постопли за да почват и пролетно - лятните проекти , до сега снимах с различни фотоапарати , камери , стативи , но на скоро се сдобих с една не лоша машинка и вече няма как да завися от на някой камерата , което значи , че по всяко време когато си поискам мога да снимам...и както знаете може би снимката и видеото са най-лесния начин някои да запази спомен НАГЛЕДНО .... Защо ви го споделям ли , ами всеки който би искал да направи спомен на своята кола , казвам кола понеже сме в АВТО форум иначе това по никакъв начин не трябва да ви ограничава , може да се възползва от услугите които предлагам , било то за семейни снимки по някакъв повод , представящи или рекламни видеа на автомобили , автосалони , магазини. Рожденни дни и всякакви ваши идеи ! Също така , ако искате да се снимате ( вие или колата ) или цялата гвардия приятели ,НО НЯМАТЕ ИДЕИ за това какво може да се измисли и заснеме , няма проблем ! Ще проведем среща на която могат да се обсъдят моите идеи , както и тези на екипа ми и при евентуален интерес , следва деиствието ! също така за хората които са близо до варна важи проект за който евентуално ще са ми нужни ( спортни коли и хора за статисти ) , естествено ако имат желание да се включат в нещо масово ! ето линк към Facebook страницата , която може да харесата и последвате ако разбира се искате да ме подкрепите ! Благодаря ! https://www.facebook.com/pages/Radostin-Peev-World-Trip-photography/1444371842512499 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове