samp1984 0 #1 Публикувано 29 Декември, 2014 Имам сивик 7 генерация 2003 3 врати спорт(бронята е като на тайп р версията 2001-2003).Искам да сложа броня от същия сивик ,но модела 2004-2005 с халогените.Интерсува ме дали са съвместими без да има преправяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batzerga 34 #2 Отговорено 1 Януари, 2015 (Редактирано) Единия от 2-та ми civic-a e 7-ма генерация 2004 и му сложих броня от type-r преди facelift, беше най-евтиното решение. Фаровете за мъгла упсяха майсторите да ми ги сложат в краищата на долната маска в черно 'дето е. Та, от гледна точка на съвместимост разлики няма да имаш, след като броня pre-facelift пасна на facelift-ова колица. Ако бронята ще я сменяваш само заради липсващите дупки за малките халогенки, не го мисли, с малко преправяне се хващат на бронята без да си личи и без да е грозно. Колата ми е sport пакет 3 врати като при тебе, но за халогенги имам на ключа на таблото екстра 'врътка' за да се пускат и на таблото има екстра означение/светлина, не е само до броня въпрос на слагането им, може да ти се наложи и ключа за мигачите да сменяш от модел с такива фарове. Редактирано 1 Януари, 2015 от batzerga Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samp1984 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2015 Благодаря колега искам да я сменя, защото повече ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове