To0ner 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2014 Здравейте колеги имам няколко въпроса относно пружините. Каква дебелина на витките , колко витки и какъв цвят белязка трябва да имат пружините на 5-та седан ? Предните и задните пружини еднакви ли трябва да са и само цвета на белязката трябва да е различен, или с друг брой витки и дебелина. Ще се радвам ако ми помогнете , защото като взех колата беше с по големи пружини отзад и беше много вдигната задницата, сложих едни други и сега задницата е по - ниска от предницата. Като цяло не съм чат с тези работи. Благодаря предварително. Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
оги125 8 #2 Отговорено 18 Декември, 2014 Здравей колега Аз съм със същия проблем но на 5-ца хеч. Мислил съм за спортно окачване ,но ми се струва че доста ще друса. Смених задните пружини с чисто нови и пак е така отзад е клекнала без товар. Ще съм благодарен за някой съвет или мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
To0ner 0 #3 Отговорено 18 Декември, 2014 (Редактирано) Като беше с старите пружини отзад пък беше много висока отзад , сложих тези и задницата падна много . Днес ги мерих ,отзад са ми с 2 витки по-малко и с 1мм по-тънки . Мисля си пак да върна старите и понеже в момента зимните са ми 13-ки няма да изглежда толкова зле. А също така тези, с които съм в момента се били от хеч и затова са по-тънки и по-къси явно ... Редактирано 18 Декември, 2014 от To0ner Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове