Tpunep 46 #1 Публикувано 13 Декември, 2014 От къде могат да се купят качествени,нови брони за Сивик 5та генерация,хеч?Също ме интересува и предни калници?По-важно от ценатае да са с хубаво качество,възможно най-близко до ОЕМ.Не съм проверил в хонда колко струват,но не знам дали има и смисъл,най-вероятно ще са колкото още 1 кола...И все пак някой има ли представа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tpunep 46 #2 Отговорено 30 Декември, 2014 Никой ли няма идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #3 Отговорено 30 Декември, 2014 (Редактирано) Лео Макс София, Стрелбище, бул. Гоце Делчев, №113, 0889/ 52 83 42; 0878/ 52 83 42 От тези съм купувал предна броня... е да китайска, но бях доволен а и цената беше приемлива. Знам че продават и калници и капаци, мисля че и те бяха китайски, а те са от по -тънка ламарина от ОеМ-ски но и цената е друга. Щом си от София отиди и виж какво предлагат. Ако искаш ОЕМ или с поръчка от Щатите или втора ръка! Редактирано 30 Декември, 2014 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tpunep 46 #4 Отговорено 2 Януари, 2015 Ще отида там да видя какво предлагат.В най-добрия вариант искам някоя ОЕМ,запазена,но не знам дали е останала такава в България... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове