MIYAMOTO 449 #1 Публикувано 23 Февруари, 2007 Жив и здрав бате,само яки Хонди и каки да караш И да почерпиш подобаващо,весело изкарване на празника п.п:Ех защо си ми толкова далеч....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 23 Февруари, 2007 честито и от мен Жоре, жив и здрав да си и да нямаш повече каскади с тия мотори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 23 Февруари, 2007 ЧРД ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #4 Отговорено 23 Февруари, 2007 Честито GKB! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #5 Отговорено 24 Февруари, 2007 хехехехехеххемноогооо мерсиискам да ви споделя че днес беше един специален РД за мен направих си подарък .... и то какъв )))))Хонда Акорд 2.0 95та мнооого е як ... повече никога малки коли ))))))така че бройте ме и мен с 3 хонди ))))))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 24 Февруари, 2007 още веднъж едно голямо ЧЕСТИТОДойде и ти в клуб "Гондола" най-сетне, разбра де е истината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #7 Отговорено 24 Февруари, 2007 още веднъж едно голямо ЧЕСТИТОДойде и ти в клуб "Гондола" най-сетне, разбра де е истината мерси пак наистина разликата е огромна не съм предполагал акорда ми пасва мнооого просто това чудо не усеща пътяи върви ... много сериозно изобщо ... следващата ще е ... акорд купе ))честито и на вас с бенджи ... мноого добри коли сте си взели честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #8 Отговорено 24 Февруари, 2007 ЧРД и от мен.взе ли я оная от чужбина бе?а браво.....безаварийно и безкрайно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове