Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги. Напоследак взе да свири доста често единият от ремъците при стартиране на студен двигател както и да гасне двигателя. Възможно ли е ако е този на хидравликата да е от това че маслото не е сменяно. Ремъците са сравнително нови и са натегнати достатъчно. Ако някой има идея да сподели.Някой да има за продан и ABS питам от време на време :blink: че моя си го няма горкия и трудно спирам ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Напоследак взе да свири доста често единият от ремъците при стартиране на студен двигател както и да гасне двигателя. Възможно ли е ако е този на хидравликата да е от това че маслото не е сменяно. Ремъците са сравнително нови и са натегнати достатъчно. Ако някой има идея да сподели.Някой да има за продан и ABS питам от време на време ;) че моя си го няма горкия и трудно спирам :blink:

Трябва да установиш кой точно ремък ти свири и при кави условия (от сдуденото време нови но некачествени ремъци пак свирят) ако е сменян скоро пак го провери може да се е отпуснал провери и дали не е прескочил канал (ремъка стой полуизяден от шаибата).В никакъв случай не ги пренатягай! От старо масло не свири ремък а хидравликатастава по "тежка" ако е почерняло или окислено го смени иначе не го пипай заводското е най-добро!Провери и самите шайби да нямат омасляване.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromir

Благодаря за съветите ще проверя всичките неща и ще опитам да открия проблема :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...